ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Υλοποίησαν δράση στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

Μέλη των Οργανώσεων της ΚΝΕ από την Θεσσαλονίκη και μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από την Λάρισα, κάνουν πράξη στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης στην Λάρισα, το σύνθημα «μόνο ο λαός σώζει τον λαό», συνδράμοντας έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα από το πρωί που έφτασε η αποστολή των μελών των Οργανώσεων της ΚΝΕ από την Θεσσαλονίκη στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, μαζί με μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Λάρισα, ξεφόρτωσαν ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Θεσσαλονίκη. Μια αλυσίδα λαϊκής εργατικής αλληλεγγύης ξεφόρτωσε και τακτοποίησε τα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να παραδοθούν σε οικογένειες στις Εργατικές Κατοικίες.

Αμέσως συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας, οι οποίες έχουν μεταβεί σε σπίτια στις Εργατικές Κατοικίες, για εργασίες καθαρισμού από τις πλημμύρες. Από πρώτο χέρι διαπιστώνουν το μέγεθος των καταστροφών που έχουν υποστεί οι εργατικές λαϊκές οικογένειες στην περιοχή, οι οποίες δέχονται με ανακούφιση και χαρά την έμπρακτη βοήθεια των κλιμακίων. Μέσα στις λάσπες η λαϊκή αλληλεγγύη φωτίζει δίνοντας ανάσες αισιοδοξίας.

Επικεφαλής της αποστολής είναι η Κωνσταντίνα Λιαράτσικα ο Γιώργος Καψάλης και ο Παναγιώτης Κοδέλλας, μέλη του ΚΣ της ΚΝΕ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ