ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΥΦΕΣ…

Η Γ’ τάξη του Λυκείου της Νίκαιας “πέταξε” και έφτασε μέχρι τα 1.978 μ., στον Πρ. Ηλία, στην κορυφή του Κισσάβου!
Μία υπόσχεση που κρατούσε από τον Μάη, τότε που προγραμματίστηκε η ανάβαση, μα.. τα χάλασε ο καιρός!
Ο καιρός έχει γυρίσματα, όμως, και επειδή ο επιμένων νικά, μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί τα κατάφεραν!

Οι μαθητές κέρδισαν επάξια το σήμα του πεζοπόρου (άλλωστε είχαν πεζοπορήσει άλλες δυο φορές πέρυσι (Όλυμπο και Κίσσαβο) και τα χαμόγελα της πρώτης τους κορυφής ήταν το κέρδος της επίπονης ανηφόρας!

Επειδή, αν το καλοσκεφτούμε, κάπως έτσι κυλάει και η ζωή μας, χρειάζεται να κοπιάσει κανείς για να καταφέρει έναν μεγάλο στόχο, κάτι που ονειρεύεται… Όταν όμως φτάσει στην “κορυφή”, όταν επιμείνει και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, τότε θα νιώσει πληρότητα και προσωπική περηφάνια.

Οι τελειόφοιτοι του σχολείου μας θα κρατήσουν, λοιπόν, στο μυαλό σας τη χαρά που ένιωσαν φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο του Κισσάβου και τώρα πλέον θα αφιερώσουν τις δυνάμεις σας για τον επόμενο στόχο, αυτόν της ζωής που ονειρεύονται αποφοιτώντας από το σχολείο…

Σημείωση: σε αυτή την ανάβαση η ομάδα του σχολείου μας είχε την εθελοντική βοήθεια-συνοδεία-υποστήριξη-καθοδήγηση δύο εξαιρετικών μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λάρισας : του κ. Αστέριου Καραλιβανου και του κ. Αντώνη Ρούτσα, τους οποίους οι συνοδοί εκπαιδευτικοί Μελιοπούλου Ελισσάβετ, Θεοδώρου Βασιλική και Μπακάλης Αργύρης και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην υπέροχη εξόρμηση ευχαριστούμε πολύ, όπως και την ΕΟΔ Λάρισας που άκουσε το αίτημά μας και χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε να συμμετάσχει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ