Ο ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. δήλωσε εξοργισμένος για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη

Στη Λάρισα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ο οποίος είχε αρχικά συνάντηση με συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα πλέκοντας το εγκώμιο του γνωστού καθηγητή και ξεκαθαρίζοντας ότι όταν θα γίνει πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ασκήσει πιέσεις σε κανέναν περιφερειάρχη, αλλά θα απαιτεί διαφάνεια στην κάθε δαπάνη που γίνεται από τους αιρετούς στο όνομα του Ελληνα φορολογούμενου.

Οι κ.κ. Κουρέτας και Κασσελάκης είχαν έναν ενδιαφέροντα διάλογο μπροστά στους δημοσιογράφους στον οποίο ειπώθηκαν τα εξής:

Αναφερόμενος στο ήθος του κ. Κουρέτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. ανέφερε:

Με τους συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας ότι είναι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας.

«Οτι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» κατέληξε ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ