ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓ. ΕΥΥΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Δείτε τί αναφέρει στην ανακοίνωση – απάντηση σε συνέντευξη του περιφερειάρχη

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25/10/23 ακούσαμε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό σε συνέντευξη του στη Θεσσαλία τηλεόραση προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα για άλλη μια φορά και να πει ότι έκανε τα πάντα, να κάνει μια σοβαρή δήλωση!!!!

Αναφέρθηκε ότι “συγγενικά πρόσωπα του καθηγητή ( του οποίου το όνομα, μας το είχε πει στην επίσκεψη του στο δημαρχιακό μέγαρο Φαρσάλων απλώς τώρα προστέθηκε το μενού του υποτιθέμενου δείπνου) έσκαβαν και έκοβαν και κάναν ιρλανδικές διαβάσεις στον Ενιπέα και από εκεί περνούσε το νερό “.

Επειδή λοιπόν το 2023 πρέπει να είμαστε σοβαροί και όταν κατέχουμε θέσεις να ξέρουμε τι λέμε και να μιλάμε με στοιχεία

Ερωτάται λοιπόν ο κύριος περιφερειάρχης να μας πει…

1)Ποια είναι τα συγγενικά πρόσωπα του καθηγητή;

2)Αν γνωρίζει πως και γιατί πλημμύρισε και πλημμυρίζει τα Πυργάκια και το Μεγάλο Ευύδριο;

3)Γιατί δεν είχε κάνει αυτά που του είχαν ζητηθεί αλλά ούτε και απάντησε στο έγγραφο που είχε αποσταλεί εδώ και ένα χρόνο ; για την κοινότητα Μεγάλου Ευυδρίου

Κύριε περιφερειάρχα όταν μιλάμε δημόσια πρέπει να ξέρουμε τι λέμε και όχι να αναφερόμαστε στο ότι κάπου άκουσα κάποιος μου είπε …ειδικά όταν πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό !!!!!!!

Οι θέσεις ευθύνης αποτελούν θέσεις με σοβαρότητα και όχι συζητήσεις μεταξύ φίλων στις γειτονιές , γιατί αλλιώς αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας στην απελπισμένη προσπάθεια για αποφυγή ευθυνών.

ΥΓ . ΤΟ ΕΥΥΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΓΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ , ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ !!!!!!!!

Νικόλαος Δ. Γούσιος

Πρόεδρος Κοινότητας Μεγάλου Ευυδρίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ