ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Κινητικότητα στο δήμο Τυρνάβου εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα του Τυρνάβου με τη διοίκηση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου να συγκαλεί με πρωτοβουλία του προέδρου Κ. Πετμεζά σύσκεψη στην οποία κλήθηκαν δήμος και περιφέρεια Θεσσαλίας, βουλευτές, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και των φορέων της περιοχής.

Δυστυχώς όμως από τη χθεσινή σύσκεψη έλαμψαν δια της απουσίας τους οι εκπρόσωποι της νυν δημοτικής αρχής, με το δήμαρχο Γ. Κόκουρα να ενημερώνει λίγο πριν τη σύσκεψη ότι θα απουσιάσει λόγω προβλήματος υγείας μέλους της οικογένειάς του ενώ όπως ανέφερε δεν μπόρεσε να βρει κάποιον αντιδήμαρχο να τον εκπροσωπήσει.

Οπως ήταν φυσικό η απουσία του σχολιάστηκε δυσμενώς από τους συμμετέχοντες, όπως δυσμενώς σχολιάστηκε και η απουσία βουλευτών, αφού από τους βουλευτές παρούσα ήταν μόνο η κ. Λιακούλη και εκπροσωπήθηκαν από στελέχη του γραφείου τους οι Μ. Χαρακόπουλος και Β. Κόκκαλης.

Σε αντίθεση με τους απόντες σχολιάστηκε θετικά η παρουσία του νέου δημάρχου Στέλιου Τσικριτσή, του περιφερειακού συμβούλου Ανδρέα Μπέζα που δεσμεύθηκαν για ενεργή συμμετοχή σε όλες τις ενέργειες που θα αποφασιστούν ώστε να μην κλείσει η Τράπεζα, των επικεφαλής των παρατάξεων Δράση Πολιτών και η Πόλη που Θέλουμε Στ. Ροντούλη και Σ. Αμάρι, αλλά και της νέας αντιπεριφερειάρχη Μ. Γαλλιού που παραβρέθηκε με την ιδιότητα της νομικής συμβούλου του Εμπορικού Συλλόγου.

Για τους απόντες πάντως τα σχόλια ήταν αιχμηρά με τα περισσότερα πυρά να συγκεντρώνουν οι κ.κ. Κόκουρας και Κέλλας, ο μεν πρώτος επειδή όπως τονίστηκε είναι δήμαρχος μέχρι τέλους του έτους και ο βουλευτής επειδή ήταν πρώτος σε σταυρούς στο δήμο Τυρνάβου και δεν θα έπρεπε να απουσιάζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ