ΛΑΡΙΣΑ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

«Η Ιστορία έχει μία σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη μέχρι τη λευτεριά», βροντοφώναξαν χθες εργαζόμενοι, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο αρχαίο θέατρο μίλησε ο Θανάσης Τσεκούρας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ο οποίος χαρακτήρισε «κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ», καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά τους αφού όπως ανέφερε συνεχίζει το φρικιαστικό έγκλημα, πνίγοντας στο αίμα τον λαό της Παλαιστίνης, με χιλιάδες παιδιά ανάμεσα στα θύματα.

Ταυτόχρονα ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΝΔ και των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει να σταματήσει κάθε διευκόλυνση σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- Ισραήλ, να φύγουν τα αμερικάνικα αεροσκάφη από την 110 ΠΜ στη Λάρισα.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου ακούστηκαν δυνατά συνθήματα όπως, «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «το δίκιο χαραγμένο στων λαών τη μνήμη, νίκη στον αγώνα που δίνει η Παλαιστίνη», ενώ οι διαδηλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 4 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ