ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 33ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η καθημερινότητα μοιάζει να επιστρέφει στην πόλη και την καθημερινότητά μας. Δεν ξεχνάμε όμως όλους όσους μας στήριξαν αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε. Η Δ/νση και το προσωπικό του Σχολείου μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς:

1. Τα καταστήματα Μουστάκας που χάρη στη διαμεσολάβηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, του 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, δώρισαν στους μαθητές/τριες του σχολείου μας γραφική ύλη και όλα τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά. Ευχαριστούμε τα καταστήματα και το δραστήριο σύλλογο μας!

2. Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών για τη δωρεά βιβλίων από τη βιβλιοθήκη τους και των μαθητών/τριων τους που συνέβαλλαν στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης μας.

3. Το Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες ΡΟΜΑ για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας», ΜΙΣ 5049099 με υπεύθυνο τον καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας κ. Γκόβαρη Χρήστο, τον Κοινωνικό Λειτουργό Λαμπρογιώργο Χρήστο και την ψυχολόγο Γκαρλέμου Αθανασία για τη δωρεά γραφικής ύλης στους μαθητές μας καθώς και το βιβλίο “Καλές Πρακτικές” Διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας.

4. Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας που χάρισε στο σχολείο μας απολυμαντικά, αντισηπτικά και μάσκες.

Όλους και όλες εσάς που μας στηρίζετε έμπρακτα υλικά και ηθικά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ