Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

Στην ίδρυση υποκαταστήματος στον Τύρναβο σκέφτεται να προχωρήσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, σύμφωνα με όσο έγιναν γνωστά χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στελέχη της Τράπεζας με τον πρόεδρο Κ. Πετμεζά και μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Ανδρέα Μπρέζα.

Το υποκατάστημα αν υπάρξει αίσιο τέλος στις διαδικασίες που δρομολογεί η Τράπεζα θα έλθει να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπάρχει μετά την αποχώρηση των δύο συστημικών τραπεζών από την πόλη.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για τη συνάντηση και τις προοπτικές αναφέρονται τα εξής:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Τετάρτη 15/11/2023 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου μεταξύ της Διοίκησης του συλλόγου με διευθυντικά στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης συζητήθηκε η πρόταση του Συλλόγου για ένα νέο τραπεζικό κατάστημα στην πόλη μας. Θετικό το αποτύπωμα της πρώτης συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία ώστε να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου ήταν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πετμεζάς, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Αβδουλάς, τα Μέλη Τηλέμαχος Κατσικαβέλας και Κωνσταντίνος Αχυρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας και εκ μέρους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας ο Γενικός Διευθυντής Δημήτριος Γάτος και ο Υπέυθυνος Δημοσίων Σχέσεων Φίλιππος Τσικρικάς».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ