ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά με στόχο να μην περάσει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης εμφανίστηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων και των επαγγελματικών οργανώσεων του νομού Λάρισας καλώντας όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 12.00 μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Σήμερα οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος, του Δικηγορικού Συλλόγου Τ. Τσάτσαρος, του Ιατρικού Συλλόγου Κ. Γιαννακόπουλος, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θ. Κουτσούκης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ευστ. Κουτσογιάννης, του Κτηνιατρικού Συλλόγου Γ. Λυτροκάπης, του Εμπορικού Συλλόγου Χ. Παπαδόπουλος, της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Γ. Σακελαρόπουλος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηλ. Κουτσιμπογεώργος, του ΣΙΚΑΕΛ Δ. Μπαράτση μίλησαν για αδικία σε βάρος των ελευθέρων επαγγελματιών, χαρακτήρισαν αναχρονιστικό μέτρο το τεκμαρτό εισόδημα ενώ χαρακτήρισαν ψευδεπίγραφο τον τίτλο του νομοσχεδίου περί πάταξης φοροδιαφυγής.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις των κ.κ. Σ. Γιαννακόπουλου. Θ. Κουτσούκη και Χ. Παπαδόπουλου:



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ