ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ 2030» ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΝΟΗΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 

Μέσα σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου «Μαξίμ», σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου, Γενικού και ΕΠΑΛ, γονείς και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κ. Σπύρος Μιχαλούλης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέας του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο», και η κ. Σεσίλια Τσιούμα, Σύμβουλος Σπουδών, ανέλυσαν τις συμπεριφορές των ανθρώπων που πετυχαίνουν, τη στοχοθεσία – διαχείριση χρόνου, τους τρόπους επιλογής των σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα των σχολών και το εξεταστικό σύστημα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Νίκος Ντόλας, φιλόλογος και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοίνωσε μια υποτροφία σε κάτοικο της πόλης μας, για το ακαδημαϊκό έτος 2024- 2025. Η υποτροφία αφορά διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία» στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η υπεύθυνη του φροντιστηρίου κ. Μαρία Αλεξανδρή – Αλμπάνη ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχαλούλη και την κ Τσιούμα για την υπέροχη και γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες ομιλία τους και τον κ. Νίκο Ντόλα για την ανακοίνωση της υποτροφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ