ΑΠΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η εορταστική περίοδος ξεκινά. Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, δήλωσε:

“Το εορταστικό κλίμα και η γιορτινή διάθεση επιστρέφουν και φέτος δυναμικά, ευελπιστώντας να διώξουν ότι αρνητικό βιώσαμε αυτό το διάστημα.

Τα καταστήματα της πόλης μας στολίζονται γιορτινά και γεμάτα από εμπορεύματα σε πολύ καλές, χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο τους καταναλωτές. Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, τα πιο δυνατά που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, γιατί όλοι περάσαμε και περνάμε δύσκολα και το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ας είναι λοιπόν αντάξια των προσδοκιών μας και ας υποδεχτούμε το Νέο Έτος με χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική διάθεση! Χρόνια πολλά σε όλους!”

Σας ενημερώνουμε ότι το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς 2023, όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά πλειοψηφία, έχει ως εξής:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ