ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η Δ.Α. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ DANIEL ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του νέου δημάρχου

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή στην τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την Πέμπτη 30/11/2023, επέλεξε να δεσμεύσει 160.000 € από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, με σκοπό να πληρωθούν εργασίες αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκαν από ιδιώτες εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που έπληξε περιοχές του Δήμου Τυρνάβου .

Μια επιλογή που γεννά πολλές απορίες, όσο άφορα τους λόγους της βιασύνης της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να πληρώσει από χρήματα του Δήμου μας τις εργασίες αυτές.
Πράξη αναντίστοιχη με την επιλογή της τον τελευταίο καιρό να μην υπογράφει διαβιβαστικά πληρωμών έργων σχετικά με χρήματα που προέρχονται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους .

Μεγαλύτερη απορία όμως μας προκαλεί ότι ενώ είχε τη δυνατότητα να ζητήσει να πληρωθούν αυτές οι εργασίες από το κράτος επέλεξε να μην καταθέσει αίτημα και να πληρώσει από τα ταμεία του Δήμου επιβαρύνοντας τα.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να υπάρξει κρατική χρηματοδότηση για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την κακοκαιρία Daniel.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ