ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις 21/11/2023 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές του Σωματείου επαγγελματιών Φωτογράφων Ν. Λάρισας στο επιμελητήριο Λάρισας.

Μετά από τις τοποθετήσεις του απερχόμενου Δ.Σ. σχετικά με τον απολογισμό της δράσης του, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στις 4/12/2023 τα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «συγκρότηση Δ.Σ σε σώμα» όπου και διεξήχθη σχετική ψηφοφορία με το παρακάτω αποτέλεσμα:

Πρόεδρος: Γκουσγκούνης Δημήτρης

Αντιπρόεδρος: Μπακόπουλος Άκης

Γραμματέας: Λιάπτσιου Κατερίνα

Ταμίας: Γιόγλαρης Τηλέμαχος

Μέλος: Μποντικούλης Γιώργος

Α. Μέλος: Κοντογιαννίδης Σίμος

ROADSHOW – Έκθεση & Σεμινάριο στη Λάρισα

Το Σωματείο επαγγελματιών Φωτογράφων Ν. Λάρισας υποδέχεται την προσεχή Κυριακή, 10/12/2023, το ROADSHOW του ΣΕΚΑΦ στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα.

Η έκθεση απευθύνεται στη φωτογραφική κοινότητα της Θεσσαλίας και θα συμμετάσχουν 22 κορυφαίες εταιρίες imaging του φωτογραφικού χώρου οι οποίες θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ζωντανές επιδείξεις.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Τιμολόγηση φωτογραφικών υπηρεσιών» αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του χώρου.

Όλοι οι επαγγελματίες της Θεσσαλίας είναι ευπρόσδεκτοι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ