Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δήλωση του Χρ. Κέλλας με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στην 110 Π.Μ.

«Θα είμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας για ό,τι και για όσο χρειαστεί». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Λάρισα”, σημειώνει ο Χρ. Κέλλας που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό, στις συναντήσεις που είχε με δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων και φορέων από τις παρακάρλιες περιοχές, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό για τα ζητήματα, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού Λάρισας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αποζημιώσεις, που έχουν καταβληθεί και υπογράμμισε την ανάγκη η στήριξη της Πολιτείας προς τους πληγέντες να ενταθεί.

Μετά το πέρας της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Συνόδευσα τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στην πόλη μας. Τον ευχαριστώ για την παρουσία του εδώ σήμερα και, κυρίως, για την ουσιαστική του στήριξη στους συμπολίτες μου, προκειμένου να μπορέσουν ξεπεράσουν αυτή την πρωτόγνωρη, για αυτούς, δοκιμασία και να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας αποτελεί, όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός, απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης και προσωπική του δέσμευση. Προσωπικά, είμαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου, ώστε, ενωμένοι να τα φτιάξουμε όλα από την αρχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ