Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. εκφράζει την λύπη της ,για την συνεχιζόμενη βία στους χώρους του αθλητισμού ,με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από χούλιγκανς ,σε αγώνα βόλεϋ στου Ρέντη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, που ήταν παρατεταγμένη έξω από το γήπεδο, ενώ λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να αρχίζουν να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη. Ο 31χρονος αστυνομικός δέχτηκε φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των συμπλοκών.

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας ,για γεγονότα που δεν τιμούν το αθλητικό ιδεώδες .
Οι Αθλητικοί χώροι, δυστυχώς, πολύ συχνά μετατρέπονται σε πεδία μάχης.

Η εμπορευματοποίηση του αθλητισμού ,οξύνει τον ανταγωνισμό , δυναμιτίζει το ειρηνικό κλίμα των αθλητικών συναντήσεων συμβάλλει στην οπαδοποίηση των φιλάθλων, με αποτέλεσμα την εκδήλωση βίαιων συμπεριφορών και να χάνονται αναίτια ανθρώπινες ζωές

Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ,για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της βίας στους αθλητικούς χώρους που συνήθως πυροδοτείται από τους μεγαλοπαράγοντες των ομάδων.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ επισκέφθηκε στο Κρατικό Νίκαιας, ζήτησαν ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του νεαρού αστυνομικού .
Ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση του αστυνομικού .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ