ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Το μήνυμα που έστειλε από την Ελασσόνα ο Β. Κόκκαλης

Στην Ελασσόνα βρέθηκε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος είχε επαφές με θεσμικούς και πολίτες, συζητώντας για θέματα που τους απασχολούν αλλά και ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση είχε ο κ. Κόκκαλης με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα στον οποίο και ευχήθηκε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι για τη νέα πενταετή θητεία που μόλις ξεκινά για την αυτοδιοίκηση.

Σε δήλωσή του, ο Λαρισαίος βουλευτής τόνισε τα εξής: «Η συνάντησή μου με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γάτσα είχε ως στόχο να δούμε ξανά μαζί ζητήματα που αφορούν την επαρχία. Μία επαρχία που δυστυχώς συρρικνώνεται. Και δεν το λέω εγώ, το λένε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που κατέγραψε μείωση πληθυσμού κατά 20%. Εκ των πραγμάτων κατανοεί κανείς πως οφείλουμε να αναλάβουμε δράση άμεσα. Απαιτούνται γενναία κίνητρα σε αγρότες και κτηνοτρόφους, ώστε να μείνουν στον τόπο τους.

Ως βουλευτής του νομού Λάρισας, έχω θέσει όλα αυτά τα χρόνια ως πρώτη προτεραιότητα την ανάδειξη, αλλά και την επίλυση προβλημάτων της επαρχίας Ελασσόνας όπως η αύξηση της χρηματοδότησης για την αγροτική οδοποιία, την παροχή φθηνού ρεύματος σε κτηνοτρόφους και αγρότες, την αειφορική ανάπτυξη του Ολύμπου με την καθιέρωση των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων, αλλά και την επαναλειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ