ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με στόχο να συζητήσει με τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών του δήμου Τυρνάβου για μια ακόμη φορά τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Daniel, σε μία συνέχεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο υπουργείο στην Αθήνα, θα βρεθεί σήμερα στον Τύρναβο στις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με επικεφαλής τον υπουργό Λ. Αυγενάκη.

Οπως είναι φυσικό σήμερα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για το χρονοδιάγραμμα και το ύψος των αποζημιώσεων στις πλημμυρόπληκτες καλλιέργειες ροδάκινων, σταφυλιών και αχλαδιών της περιοχής και ο τρόπος αποκατάστασης των καλλιεργειών που βρέθηκαν κάτω από το νερό.

Πάντως πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο οικοδεσπότης και έμπειρος συνεταιριστής πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγος θα βρει την ευκαιρία και θα θέσει θέματα που αφορούν το Κομφούζιο, αλλά και τις αποζημιώσεις από τον περονόσπορο και φυσικά θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ