ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μάλλον για τρία στα τρία πάνε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ με δεδομένη τη στάση που τηρούν αλλά και πολλές από τις δηλώσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα.

Ηδη χθες είχαμε την ξεκάθαρη στάση του πρώτου σε σταυρούς βουλευτή του κόμματος στο νομό Χρ. Κέλλα, ο οποίος απέφυγε να εμφανιστεί στο σεμινάριο που έκανε η κυβέρνηση στους βουλευτές, ενώ όπως λένε κύκλοι κοντά στο βουλευτή πρόσφατα σε συνάντησή του με τον μητροπολίτη Λάρισας κ. Ιερώνυμο είχε ταχθεί κατά των αλλαγών στο οικογενειακό δίκαιο άποψη που δείχνει ότι μάλλον δεν θα ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ο έτερος βουλευτής που βάσει γράμματος επιθέτου ήταν στο χθεσινό σεμινάριο Χρήστος Καπετάνος, πήγε στη συνάντηση αλλά όσοι γνωρίζουν τις απόψεις του σημειώνουν ότι πολύ δύσκολα θα πει το ναι στο νομοσχέδιο.

Τέλος σήμερα είναι η σειρά του τρίτου βουλευτή Μ. Χαρακόπουλου, ο οποίος δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα πάει ή όχι στο σεμινάριο, αν και οι για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν κρύβει τη βαθιά του διαφωνία όπως άλλωστε έχει εκφραστεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Αν μη τί άλλο έμπλεξε με τους Λαρισαίους ο πρωθυπουργός…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ