ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Σε ένα on line πρόγραμμα με συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή εμφανίζεται ο Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος είναι ένας από τους 4 επιστήμονες που παρουσιάζουν εισηγήσεις σε αυτό το πρόγραμμα που προωθεί το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μέσω του διαδικτύου.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Η διατροφή… αλλιώς – Μήπως όσα τρώμε διαφωνούν μαζί μας; » και εισηγητές είναι οι κ.κ. Δημήτρης Κουρέτας, Νίκος Καφετζόπουλος, Μόιρα Τζίτζικα και Στυλιανός Πανταζής.

Το πρόγραμμα μέσω της σελίδας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου προσφέρεται στην τιμή των 29 € έναντι 59 € που ήταν η αρχική τιμή του και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση αμέσως μετά την αγορά του.

Για να δείτε το τρέιλερ του προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γενική Περιγραφή

Η διατροφή επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, από το πώς φαινόμαστε, το πώς νιώθουμε, το πώς κοιμόμαστε, το πώς κινούμαστε, ακόμα και το πώς σκεφτόμαστε.
Σε αυτό το πρόγραμμα 4 κορυφαίοι ειδικοί από τον χώρο της Επιστήμης, της Ψυχολογίας και της Ιατρικής, αναλύουν με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, τη σχέση μεταξύ διατροφής, υγείας & θεραπείας, και δίνουν απλές και εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές για την πρόληψη, διατήρηση, βελτίωση ή αποκατάσταση της υγείας.

Στόχος Προγράμματος

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να γίνει κατανοητή από τον καθένα, η σχέση μεταξύ της διατροφής, της ψυχολογίας και άλλων καθημερινών συμπεριφορών, με την καλή υγεία αλλά και την εμφάνιση και θεραπεία μερικών από τις συχνότερες ασθένειες, και πώς μπορεί υιοθετώντας απλές και εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές, να απολαμβάνει μία πιο υγιή ζωή.

Σε ποιούς απευθύνεται

Στον οποιοδήποτε, και χωρίς μορφωτική, ηλικιακή ή άλλη προϋπόθεση, που επιθυμεί να λάβει έγκυρη επιστημονική γνώση από τους πλέον ειδικούς, για την σχέση της σωστής διατροφής, της καλής ψυχολογίας κ.α. καθημερινών συνηθειών στην καλή υγεία, και πώς μπορεί απλά και πρακτικά να χρησιμοποιήσει την τροφή ως εργαλείο για την πρόληψη, την διατήρηση, την βελτίωση ή την αποκατάσταση της υγείας του.

Τρόπος παρακολούθησης

Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone, με μόνη προϋπόθεση να διαθέτει σύνδεση στο Internet.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ