Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Αριστεράς

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να παρεμβαίνει ως σχολιαστής της επικαιρότητας. Την ώρα που τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα ενισχύονται και πολλαπλασιάζονται ο κ. Μητσοτάκης με μια ανακοίνωση-πυροτέχνημα εξήγγειλε την αύξηση της πρώτης αρωγής στους αγρότες της Θεσσαλίας.

Αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι εκατοντάδες αγρότες που είδαν το κεφάλαιο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς δεν έχουν λάβει καν την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ ενώ ακόμα και σήμερα, έξι μήνες μετά, δεν γνωρίζουν το ύψος και τον τρόπο υπολογισμού της τελικής αποζημίωσης.

Οι συνεργάτες του μάλλον ξέχασαν να τον ενημερώσουν πως ούτε η εφάπαξ αποζημίωση για την οικοσκευή έχει καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους, τους πολίτες δηλαδή που έχασαν τα σπίτια τους.

Για τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ούτε κουβέντα, για το αγροτικό πετρέλαιο ένα “θα δούμε”. Αλήθεια, για ποιο πράγμα θριαμβολογείτε κύριε Μητσοτάκη; Ελπίζουμε την Παρασκευή να έρθετε στην Βουλή στην συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Χαρίτση για την Θεσσαλία. Εκεί θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε επί της ουσίας, όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ