ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με θερμά λόγια η βράβευση του διευθυντή του συνεταιρισμού Βαγγέλη Σίκαλου που συνταξιοδοτείται

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε χθες στο χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» στον Τύρναβο η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου των εργαζομένων στο Οινοποιείο Τυρνάβου.

Αιτία της συγκινησιακής φόρτισης η αποχώρηση από το συνεταιρισμό του διευθυντή Βαγγέλη Σίκαλου λόγω συνταξιοδότησης ύστερα από 30 χρόνια παραγωγικής θητείας η οποία συνδέθηκε με την αναγέννηση και ανάπτυξη του συνεταιρισμού.

Τον κ. Σίκαλο βράβευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγγος ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του αποχωρούντα διευθυντή λέγοντας ότι στα 30χρονια παρουσίας του στο Οινοποιείο συνέβαλε τα μέγιστα για να βρεθεί ο συνεταιρισμός στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, να είναι δηλαδή μία ηγέτιδα δύναμη που στηρίζει όσο περισσότερο γίνεται τους συνεταίρους παραγωγούς, τους εργαζόμενους και την τοπική οικονομία, έχοντας παράλληλα κερδίσει την καταξίωση και την αναγνώριση στις εγχώριες και διεθνείς αγορές κρασιών και αποσταγμάτων.

«Αποχαιρετώ σήμερα ένα φίλο έναν στενό συνεργάτη με συναισθήματα λύπης αλλά και χαράς. Λύπης επειδή ο συνεταιρισμός χάνει ένα κορυφαίο στέλεχος και χαράς επειδή ήλθε η ώρα ο διευθυντής που τόσα πρόσφερε στο συνεταιρισμό μας να ξεκουραστεί και να απολαύσει τους κόπους της δουλειάς του αλλά και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας» σημείωσε ο κ. Τσιτσιρίγγος τονίζοντας ότι ο ο κάθε πρόεδρος θα ήθελε να έχει δίπλα του έναν διευθυντή όπως ο κ. Σίκαλος.

Πρόεδρος έδωσε στον διευθυντή τιμητική πλακέτα σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του.

Φανερά συγκινημένος ο κ. Σίκαλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλους τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τα θερμά λόγια αναγνώρισης της προσφοράς του.

Απευθυνόμενος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους εργαζόμενους του συνεταιρισμό ο κ. Τσιτσιρίγγος, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία του συνεταιρισμού τονίζοντας ότι όλοι μαζί διοίκηση και εργαζόμενοι φέρνουν τον συνεταιρισμό σε δρόμους εξυγίανσης και περαιτέρω ανάπτυξης υποστηρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. θα είναι δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους και στον καθένα ξεχωριστά για να αντιμετωπίσουν την όποια δυσκολία παρουσιαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ