ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΝΔ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Υποστήριξε ο βουλευτής στην ετήσια εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Λάρισας

«Η φετινή ετήσια εκδήλωση της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ Λάρισας, γίνεται υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, καθώς ο νομός μας δοκιμάζεται και μετρά τις πληγές του από την καταστροφική θεομηνία. Ιδιαίτερη δύσκολη είναι η συγκυρία και για τους αγρότες μας, που η απόγνωση και η αγωνία τους για το αύριο, είναι πέρα έως πέρα δικαιολογημένες, καθώς στη περιοχή μας δεν υπάρχει αγροτικό εισόδημα εδώ και καιρό, χιλιάδες στρέμματα βρίσκονται ακόμη κάτω από τόνους λάσπης και νερού, ενώ καθυστερήσεις και αστοχίες πληρωμών δημιουργούν εύφλεκτο κλίμα.

Έχω, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας αποτελεί προσωπικό στοίχημα. Ενωμένοι, λοιπόν, με συνεργασία και συνέργεια, θα ξανασταθούμε στα πόδια μας, θα τα ξαναφτιάξουμε όλα από την αρχή και θα συνεχίσουμε να προοδεύουμε και να αναπτυσσόμαστε».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ΔΕΕΠ ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αφού συνεχάρη τους προέδρους Ηλία Σουφλιά και Χρήστο Μαϊμουλιώτη, καθώς και τα μέλη των δυο Οργανώσεων, για τη δράση και τη μεγάλη συνεισφορά τους στα νικηφόρα αποτελέσματα, που κατέγραψε η ΝΔ στο νομό, σημείωσε:
«Είστε η ψυχή της παράταξής μας. Εσείς επικοινωνείτε το έργο μας, εσείς αποτελείτε τη “γέφυρα” μεταξύ κόμματος και κοινωνίας και σε σας απολογούμαστε».

Ο κ. Κέλλας, στη συνέχεια, ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους επίσημους προσκεκλημένους, Νίκο Δένδια, Μαρία Συρεγγέλα, Στέλιο Κονταδάκη και τους παρευρισκόμενους Βαγγέλη Μεϊμαράκη – τον οποίο χαρακτήρισε ψυχή και ζωντανή ιστορία της παράταξης – και Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σημειώνοντας:

«Η παρουσία του Νίκου Δένδια, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθώς επί θητείας του στο Υπουργείο Εξωτερικών, η Ελλάδα απέκτησε ξανά διπλωματία, κέρδισε τον σεβασμό συμμάχων και αντιπάλων, κατέστη πυλώνας ασφάλειας και ειρήνης σε Βαλκάνια και Νοτιανατολική Μεσόγειο, προχώρησε σε συμφωνίες για θαλάσσιες ζώνες και ΑΟΖ, ενώ για πρώτη φορά, από το 1947, αύξησε τον χώρο της εθνικής της κυριαρχίας».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αναφορικά με τις αιτιάσεις για απομάκρυνση της ΝΔ από τον κεντροδεξιό χώρο, τόνισε:

«Αν δεν είναι κεντροδεξιά πολιτική οι μειώσεις φόρων και εισφορών η φύλαξη των συνόρων, η αύξηση μισθών και συντάξεων μετά από δεκαετίες, η στήριξη του θεσμού της οικογένειας, η μείωση της ανεργίας, η αμυντική θωράκιση της χώρας, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, οι δομικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία και η στήριξη των ασθενέστερων, τότε ποια είναι;».

Κλείνοντας, τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, δήλωσε υπερήφανος για την προσφορά της ΝΔ στη χώρα, υπογραμμίζοντας:
«Τούτη η παράταξη έχει αποδείξει ότι ξέρει να αντέχει, να μάχεται και να αγωνίζεται. Τούτη η παράταξη έβγαζε πάντα την Ελλάδα από τα δύσκολα και είναι συνυφασμένη με τις μεγάλες στιγμές της πατρίδας μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη διεύρυνε και με το προσωπικό του στίγμα, την έφτασε σε πρωτόγνωρα, για τη διεθνή, δύσκολη συγκυρία, εκλογικά ποσοστά, ξεπερνώντας όλες τις κρίσεις.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει, όταν άλλοι κομματικοί μηχανισμοί συρρικνώνονται ή εξαφανίζονται, ο μεγάλος μεταρρυθμιστής της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Την ιστορία μας, λοιπόν, πρέπει να την υπερασπιστούμε και να συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τον πυρσό από γενιά σε γενιά. Είμαστε υπερήφανοι για τη ΝΔ μας, που είναι η παράταξη του μικρομεσαίου, του αγρότη, του οικογενειάρχη, του αγωνιστή της ζωής. Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ