ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Με χειροκροτήματα και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα υποδέχτηκαν, οι αγρότες, του μπλόκου του Πλατυκάμπου, τους συναδέλφους με τα τρακτέρ, που σήμερα το μεσημέρι επέστρεψαν στο μπλόκο από το μεγάλο και συγκλονιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Αν και κουρασμένοι, δήλωσαν ότι η μαζική συμμετοχή αγροτών από όλη τη χώρα η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από το λαό της Αθήνας, τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνέλευση στην οποία εκφράστηκε η αγανάκτηση για την αδιαλλαξία της κυβέρνησης που συνεχίζει να επικαλείται τα «δημοσιονομικά περιθώρια», προκειμένου να δικαιολογήσει την άρνηση της για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο ότι τα προβλήματα παραμένουν αποφασίστηκε να παραμείνουν στο μπλόκο, πραγματοποιώντας καθημερινά κι άλλες δράσεις. Έτσι τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη, μέρα που θα πραγματοποιείται σύνοδος υπουργών γεωργίας της ΕΕ,θα προχωρήσουν σε αγωνιστική δράση στο χώρο του μπλόκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ