ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Το ΕΕΤΕ στα πλαίσια της συνεργασίας και της κοινής δράσης με το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας, τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο παρ. Λάρισας και τους άλλους καλλιτεχνικούς φορείς της περιοχής, πραγματοποίησε το Σάββατο 24/2/24 τοιχογραφία (3Χ4 μέτρα) στον χώρο που έγινε το έγκλημα των Τεμπών.

Στη δημιουργία της συμμετείχαν εικαστικοί, μέλη της περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας του ΕΕΤΕ καθώς και άλλοι εικαστικοί καλλιτέχνες, ενώ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των φορέων μαθητών, φοιτητών, σωματείων εργαζομένων καθώς και μουσική εκδήλωση. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί πλακέτα φιλοτεχνημένη από καλλιτέχνες, στην πλατεία του ΟΣΕ, ενώ οι δράσεις θα κορυφωθούν με την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη στις 28 Φλεβάρη.

Το σύνθημα “Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!” θα ακουστεί ξανά πιο δυνατά, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα, για το έγκλημα στα Τέμπη, για τις καταστροφικές φωτιές και τις πλημμύρες του καλοκαιριού, για την καταστροφή της αγροτικής ζωής, για τη φτωχοποίηση, για την ακρίβεια, την υπερφορολόγηση, την διάλυση της δημόσιας Υγείας και της παιδείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ