ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δυναμική συγκέντρωση που έστειλε μήνυμα αγώνα με στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου με εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχους και μαθητές να τονίζουν ότι θα αγωνιστούν για τις ζωές τους απέναντι στα κέρδη των λίγων.

Μήνυμα έστειλε και ο δήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου χαιρετίζει καισυμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο πλαίσιο της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εξοντώνει τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.

Είμαστε αντίθετοι στη μετατροπή της Υγείας και της Παιδείας σε ακριβοπληρωμένα εμπορεύματα, αλλά και στην απαξίωση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στον βωμό του κέρδους, όπως εκφράστηκε με το έγκλημα στα Τέμπη, πριν από ένα χρόνο. Σύνθημα της απεργίας: «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τυρνάβου, αγωνίζεται μαζί με τον λαό, για όλα τα μεγάλα προβλήματα και διεκδικεί, μεταξύ άλλων:

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων.
• Να αποδοθούν στον Δήμο μας αυτά που οφείλει η κυβέρνηση.
• Να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση του νερού και των ΔΕΥΑ.
• Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, κανένας «αναπτυξιακός» οργανισμός.
• Μονιμοποίηση των συμβασιούχων που δουλεύουν με συνεχόμενες συμβάσεις και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με κρατική χρηματοδότηση.
• Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και του ειδικού φόρου στα καύσιμα – Μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
• Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ