ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Η ΟΛΜΕ

Η ενημέρωση του προέδρου της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας Θανάση Φούντα για τη Γενική Συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ 

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Στη Γενική Συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ της χώρας που πραγματοποιήθηκε στις 9/3/24 στην Αθήνα, παραβρέθηκαν 70 ΕΛΜΕ σε σύνολο 87.

Ψηφίστηκε ομόφωνα η εισήγηση της Ομοσπονδίας που προέβλεπε την επαναπροκήρυξη από την ΟΛΜΕ της απεργίας-αποχής από την ατομική αξιολόγηση μετά τη δικαστική απόφαση που την κήρυξε παράνομη.

Ψηφίστηκε επίσης με 50+1% πρόταση που προβλέπει νέο κύκλο Γενικών Συνελεύσεων, στην περίπτωση που υπάρξει και νέα καταδικαστική απόφαση από τη δικαιοσύνη σχετικά με την απεργία-αποχή.

Δεν ψηφίστηκε πρόταση για κήρυξη της απεργίας-αποχής και από τα πρωτοβάθμια Σωματεία.

Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι περισσότερες από 50 ΕΛΜΕ στο σύνολο των 70, λόγω της περιορισμένης συμμετοχής των συναδέλφων στις Γενικές τους Συνελεύσεις, συμμετείχαν στη Γ.Σ προέδρων με αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των προέδρων ΕΛΜΕ, ο αγώνας κατά της ατομικής–αξιολόγησης συνεχίζεται.

Υπογράφουμε το νέο κείμενο της επαναπροκήρυξης που θα αποσταλεί στα σχολεία μας και σε κάθε περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις σχετικές, κυλιόμενες στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ.

Θανάσης Φούντας
Πρόεδρος της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ