Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση

Ο εμπορικός σύλλογος Τυρνάβου μετά το πέρας των καρναβαλικών εκδηλώσεων της χρονιάς 2024 εκφράζει την ικανοποίηση του από την συμμετοχή των χιλιάδων έπισκεπτών στον τόπο μας και την σημαντική ενίσχυση που προσέφεραν στα καταστήματα της πόλης μας.

Από την αρχή του Τριωδίου μέχρι την κορύφωση της περιόδου την Καθαρή Δευτέρα η επισκεψιμότητα στα εμπορικά καταστήματα καθώς και στα καταστήματα εστίασης ήταν μεγάλη δίνοντας ζωή στην τοπική αγορά και δείχνοντας ότι οι άνθρωποι αν και προβληματισμένοι με την δύσκολη από πολλές πλευρές περίοδο που διανύουμε δεν ξέχασε να εκτιμά τη ζωή και να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Θερμές ευχαριστίες προς την περιφέρεια Θεσσαλίας το επιμελητήριο Λάρισας αλλά και τη νέα δημοτική αρχή που στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν τον εμπορικό κόσμο ποικιλοτρόπως υλοποιώντας τις δεσμεύσεις τους προς όφελος της τοπικής αγοράς

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς συλλόγους που από κοινού τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια πολύ στενή συνεργασία κάνοντας τα μέγιστα για την τοπική κοινωνία.

Τέλος ευχόμαστε να έχουμε υγεία όλοι μας ώστε κάθε χρόνο να προσφέρουμε χαρά και ελπίδα στον τόπο μας με όραμα πάντα το κοινό καλό.
Καλή σαρακοστή σε όλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ