ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ Η ΒΟΛΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ ΜΗΛΙΝΗ

H Βολιώτισσα δημοσιογράφος Μαρία Μηλίνη ανάμεσα στους πρώτους δεκατέσσερις υποψηφίους ευρωβουλευτές του κόμματος Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η κ.Μηλίνη που είναι διευθύντρια επικοινωνίας του Α.Λοβέρδου και συνεργάτιδα του από το 2016 ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα συμμετεχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές της 9ης Ιουνίου διεκδικώντας πανελλαδικά έναν σταυρό προτίμησης και ασφαλώς και στη Θεσσαλία απ’ όπου κατάγεται. Άλλωστε στο βιογραφικό της δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της από τη Μακρινίτσα Πηλίου.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων η Μαρία Μηλίνη δήλωσε: «Τον Ανδρέα Λοβέρδο τον υπηρετώ με πίστη και αφοσίωση οκτώ χρόνια. Γνωρίζω από πρώτο χέρι την ικανότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του. Πατριώτης, σοβαρός, μεταρρυθμιστής. Δεν λαϊκίζει και δεν διστάζει να κάνει αυτό που πρέπει. Είναι τιμή μου που συμμετέχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών. Πάνω απ’ όλα θα αγωνιστούμε με κοινή λογική που τόσο χρειάζεται σήμερα. Προσωπικά, θα δώσω αυτή τη μάχη γιατί πιστεύω ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην ΕΕ και γιατί η πατρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιους πολιτικούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ