ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ…

Αναφορά δημοσίευμα στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων της Π.Ε Λάρισας κ. Ηλία Ευσταθίου αναφορικά με την υποτονική προσέλευση του κόσμου στα παράλια του νομού Λάρισας, κατέθεσε προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασίλης Κόκκαλης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως μείζον πρόβλημα που εμποδίζει την πρόσβαση κι εν τέλει την τουριστική ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο είναι ο ανύπαρκτος κόμβος Πυργετού» επισημαίνοντας ότι  «Έχουμε αποκλείσει τους περαστικούς. Είναι πολύ δύσκολο να μας επισκεφθούν, καθώς πρέπει να περάσουν από ένα λαβύρινθο.»

Με αφορμή την κατάθεση της αναφοράς από τον κ. Κόκκαλη, η Ομοσπονδία εξέδωσε ευχαριστήριο με αιχμές στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω: «Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης για την τοποθέτηση του και για την αρωγή του στο χρόνιο πλέον πρόβλημα της πρόσβασης του Νομού Λάρισας από την Μακεδονία μα θα πρέπει να τους θυμίσουμε πως υπήρξαν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Και το θέμα το καταφέρανε στις καλένδες».

Μαστίγιο και καρότο από την Ομοσπονδία που μάλλον εισάγει νέα ήθη, αφού μέχρι σήμερα οι φορείς μας είχαν συνηθίσει αβροφροσύνες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ