ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Με την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. ο καθηγητής και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σε ένα κόσμο που αλλάζει με θεαματικούς ρυθμούς και σε μια Ευρώπη που είναι πια «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστήσει ή να χαθεί, δέχθηκα με αίσθηση τιμής και ευθύνης την πρόσκληση του Πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις προσεχείς Ευρωεκλογές.
Είναι μια ευκαιρία για μένα να συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια της χώρας να βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, να διατηρεί και να διευρύνει το ευρωπαϊκό της προφίλ, να εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της πορεία, μετατρέποντας την σε ευημερία και πρόοδο για όλους τους Έλληνες.
Στους επόμενους δύο μήνες που μεσολαβούν μέχρι τις Ευρωεκλογές, θα προσπαθήσω να μεταφέρω σε κάθε γωνιά της χώρας το μήνυμα της ΝΔ για μια Ελλάδα ισχυρή, πρωτοπόρα και εξωστρεφή, για μια Ελλάδα οδηγό στην προσπάθεια της Ευρώπης να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου, ως η ήπειρος της δημοκρατίας, της ευημερίας και της ειρήνης”.
Θεόφιλος Καραχάλιος
Καθηγητής Ορθοπαιδικής
πρόεδρος Τμ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ