ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μαθημάτων παραδοσιακών χορών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμπελώνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνταν κάθε Τετάρτη κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα.

Η Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής/Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Μαμανού Ευγενία μαζί με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας συναντήθηκαν με τους δασκάλους – εθελοντές για τη στήριξη της συγκεκριμένης δράσης. Ευχαριστούμε θερμά, τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν: Ανδρομάχη Κιόση: Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Φωτεινή Τζιότζιου: Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου και Ιωάννη Ζάγγα: Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου για την παρουσία τους, την διάθεση τους για αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης ευχαριστούμε το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αμπελώνα για την υλικοτεχνική υποστήριξη και τη διάθεση του χώρου και προπάντων τα μέλη, τα οποία με τη μαζική συμμετοχή τους μας ενεργοποιούν για περαιτέρω δράσεις.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ