ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Σύμφωνα με το ethnos.gr όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλεια για την άρση ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή μήνυση που είχε καταθέσει ο πατέρας του Κ. Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με τη μήνυση ένας λογαριασμός στο twitter έβριζε τον πατέρα Φλώρο και σύμφωνα με τον ίδιο διαχειριστής ήταν ο Κ. Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ψηφοφορίας και τη στιγμή που οι δύο βουλευτές βρίσκονταν στην Ολομέλεια, ξεκίνησε ένα φραστικό επεισόδιο. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο κ. Γραμμένος φέρεται να είπε προς τον κ. Φλώρο που ζητούσε τον λόγο να μιλήσει «βούλωσέ του εσύ σκουπίδι», με τον κ. Γραμμένο να συνεχίζει -σύμφωνα με το κ. Φλώρο- και να του λέει «γα@@ τη μάνα σου. Θα σε πάω μέσα με βραχιολάκι»!

Εκείνη την στιγμή ο κ. Φλώρος φέρεται να φωνάζει «τι είπε;» και οι δύο άνδρες βγαίνουν από την Ολομέλεια.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ισχυρίζεται ότι ο κ. Γραμμένος συνέχισε τις ύβρεις λέγοντας: «Εσένα τη μανούλα σου θα τη…. Και θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@»!

Τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε
Ο κ. Φλώρος εκείνη την στιγμή τον πιάνει από τον λαιμό και σύμφωνα με τους μάρτυρες φωνάζοντας και βρίζοντας τον γρονθοκόπησε.

Ο κ. Γραμμένος έπεσε κάτω και η φρουρά πήγε αγκαζέ τον κ. Φλώρο τον οποίο απομάκρυνε μέσω του εντευκτηρίου, ο οποίος συνέχιζε να βρίζει τον κ. Γραμμένο!

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αποπομπή 15 ημερών για τον Φλώρο από την Βουλή

Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλα αποφάσισε την επιβολή της απομάκρυνσης του κ. Φλώρου από τις εργασίες της Βουλής για 15 μέρες. Έκανε λόγο για κτηνώδη συμπεριφορά του ανεξάρτητου βουλευτή και προανήγγειλε ότι θα υπάρξει άρση ασυλίας και θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες. Όπως μάλιστα είπε πρόκειται για ποινή χάδι, αλλά με βάση τον Κανονισμό της Βουλής, δεν υπάρχει μεγαλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ