ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ: ΜΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

 Η υποψήφια ευρωβουλευτής και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ 3ου Διαμερίσματος Λάρισας, στη Νέα Σμύρνη

Η αγανάκτηση να πάει σε δρόμο που θα πονέσει το σύστημα και αυτός είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, να μην χαρίσουμε κανένα, να βρούμε γέφυρες επικοινωνίας με τον κόσμο στις γειτονιές μας», σημείωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΒ 3ου Διαμερίσματος Λάρισας, στη Νέα Σμύρνη που δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την πλημμύρα του Σεπτέμβρη.

Τόνισε ότι «ο καθένας και η καθεμιά πρέπει στις 9 Ιουνίου να κάνει ταμείο και να πληρώσει με ψήφο στο ΚΚΕ την κυβέρνηση και τα κόμματα που κυβέρνησαν και έχουν ευθύνη για τα βάσανα και τα προβλήματα του κόσμου. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ θα ενισχυθεί κι άλλο ο δρόμος του συλλογικού αγώνα που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς όφελος του λαού. Πρόσθεσε ότι περισσότερος κόσμος με βάσει τα όσα ζει καταλαβαίνει τη σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ και γνωρίζει πως η ψήφος στο Κόμμα είναι ψήφος μάχης που κατατίθεται στο συλλογικό αγώνα και στέλνει μήνυμα στο λαό ότι αυτό που ζει δεν είναι μονόδρομος».

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγιναν, μεταξύ άλλων, αναφορές στο έγκλημα των Τεμπών, στους αγώνες των αγροτών και την ΚΑΠ, στον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν πλημμυροπαθείς. «Υπάρχει αγανάκτηση, να μιλήσουμε με όσους βρεθήκαμε δίπλα δίπλα στην πλημμύρα», σημείωσε μία γυναίκα που έλαβε το λόγο. «Να συζητήσουμε για τις ευρωεκλογές και τι ευρωβουλευτές πρέπει να βγουν», ανέφερε άλλη κάτοικος της Ν. Σμύρνης, ενώ έγινε ειδική αναφορά στην βοήθεια που πρόσφερε τις μέρες της πλημμύρας το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Αναφερόμενη στο έγκλημα των Τεμπών, η Μαρία Γαβαλά υπογράμμισε πως «δεν μπορεί η ΕΕ να δικαιώσει τους γονείς των θυμάτων όταν θεωρεί ότι ο σιδηρόδρομος είναι εμπόρευμα και κόβει το έργο σε τρία κομμάτια για το κέρδος» και ενημέρωσε ότι το ΚΚΕ θα διοργανώσει στις 12 Μάη ειδική εκδήλωση για τα Τέμπη. Σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού περί ανάπτυξης τόνισε ότι αυτή η ανάπτυξη δεν αφορά τους πλημμυροπαθείς που λαμβάνουν ραβασάκι του ΕΝΦΙΑ, τον εργαζόμενο που δεν του φτάνει το μεροκάματο, τον αγρότη που δεν μπορεί να καλλιεργήσει το χωράφι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ