ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η επίμαχη τσουλήθρα σε παλαιότερη φωτογραφία

Ενα ακατάλληλο παιχνίδι (τσουλήθρα) που παρέμενε επί χρόνια στο κεντρικό πάρκο του Αμπελώνα δίπλα στην εκκλησία της Παναγίας ήταν η αιτία να τραυματιστεί σοβαρά ένα μικρό αγοράκι 3,5 ετών που έπεσε από τις σκάλες της τσουλήθρας και έσπασε το ποδαράκι του σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γονείς του στο paidis.com.

Το παιδάκι χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική του νοσοκομείου της Λάρισας για τουλάχιστον 15 ημέρες και σύμφωνα πάντα με τους γονείς του ακόμη δεν έχει επανέλθει κανονικά.

Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές την προηγούμενη δημοτική αρχή και την τότε πρόεδρο της Δ.Κ. Αμπελώνα ζητώντας την απομάκρυνση των παιχνιδιών από το συγκεκριμένο πάρκο που δεν μπορούσε να λειτουργεί ως παιδική χαρά, χωρίς όμως κανείς να αναλάβει πρωτοβουλία για την απομάκρυνση των επικίνδυνων παιχνιδιών.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί το παιδάκι και την επόμενη ημέρα η νέα δημοτική αρχή να απομακρύνει όλα τα παιχνίδια από το πάρκο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Αρβανίτη η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου έχει προχωρήσει στον εντοπισμό όλων των επικίνδυνων παιδικών χαρών που υπάρχουν διάσπαρτες σε όλο το δήμο Τυρνάβου και ξεκίνησε η απομάκρυνση των παιχνιδιών από αυτές τις παιδικές χαρές και τα πάρκα.

Πάντως πρέπει να επισημάνουμε ότι οι γονείς του παιδιού προσανατολίζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του δήμου Τυρνάβου για τον τραυματισμό του παιδιού τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ