ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τα Φάρσαλα Σωκράτης Αλειφτήρας δέχθηκε την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αποφάσισε να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας. Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον πρωτογενή τομέα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με την «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι ένας αγρότης που πιστεύει στην δύναμη του αγώνα, στην δύναμη του αγροτικού κινήματος και μέσω της συνδικαλιστικής μου δραστηριότητας τόσα χρόνια μέσα από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) αλλά και την Πανελλαδική των Μπλόκων προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής.

Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε τόσα χρόνια όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά, αγρότες, φοιτητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι – ιδιωτικοί υπάλληλοι, γυναίκες, συνταξιούχοι κ.α.

Είμαστε όλοι κρίκοι μιας παραγωγικής-καταναλωτικής αλυσίδας και η επιβίωση του καθενός μας εξαρτάται από την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη όλων μας. Θέλω τη στήριξή σας, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε η δική σας φωνή να ακουστεί δυνατά στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν κοιτάμε δεξιά, δεν κοιτάμε αριστερά, κοιτάμε μόνο μπροστά για το καλό του τόπου μας, για το καλό της πατρίδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ