ΣΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΥΑΛ, ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία, καθώς τιμούμε με κατάνυξη την Θεομητορική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, η οποία τελείται κάθε χρόνο την Παρασκευή της Διακαινησίμου.

Συγχρόνως, είναι και μια μεγάλη μέρα για το Αργυροπούλι, στο οποίο, πλήθος κόσμου συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τη Ζωοδόχο Πηγή, τιμώντας τη Παναγία μας, την “αστείρευτη πηγή ζωής”. Καταδεικνύεται, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, ο άρρηκτος δεσμός της ελληνικής κοινωνίας με την θρησκεία μας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Απόστολο Βογιατζή, για την άρτια οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής, ανταλλάσσοντας ευχές για το Πάσχα και συζητώντας θέματα επικαιρότητας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μετέβη στη Λάρισα, στο Ναϊδριο εντός του χώρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ενώ εξερχόμενος του ναού, δήλωσε:

«Με σεβασμό και κατάνυξη, παρακολούθησα τις λατρευτικές εκδηλώσεις για την Προστάτιδα της ΔΕΥΑΛ, Ζωοδόχο Πηγή. Η ΔΕΥΑΛ αποτελεί “κόσμημα” για την πόλη, με τους ανθρώπους της να προσφέρουν διαχρονικά, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες. Και από τούτο τον χώρο, θέλω να τονίσω, πως η κυβέρνησή μας, στηρίζει σθεναρά τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, καθώς είναι εκείνη, που επανέφερε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο, που επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν παραχωρηθεί στο Υπερταμείο. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και το καλό του τόπου, προχωρούμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Χρόνια Πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ