ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΣΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Σε μια σειρά δεσμεύσεων που αφορούν την ολοκλήρωση των κατεδαφίσεων των ακατάλληλων κτιρίων που άφησε πίσω του ο σεισμός της 3ης Μαρτίου 2021 στους δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας, την επιτάχυνση των διαδικασιών που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των φακέλων που απαιτούνται για την ανέγερση ή επιδιόρθωση κατοικιών στις σεισμόπληκτες περιοχές, αλλά και τη διόρθωση των τιμών αποζημίωσης που έχουν καθοριστεί για την ανέγερση κατοικιών λόγω των τεράστιων αυξήσεων στα υλικά, προχώρησε σήμερα από τον Τύρναβο ο υφυπουργός  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Τριαντόπουλος μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Τυρνάβου με μέλη της επιτροπής σεισμόπληκτων, παρουσία των βουλευτών Χρ. Κέλλα και Χρ. Καπετάνου.

Μάλιστα προανήγγειλε συν’αντηση με την επιτροπή στο υπουργείο πιθανότατα εντός του Μαΐου.

Σε δήλωσή του μετά τη σύσκεψη ανέφερε:


Στα αποτελέσματα της σημερινής σύσκεψης αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής αμέσως μετά την αναχώρηση του κ. Τριαντόπουλου, λέγοντας τα παρακάτω:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ