ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 2ου ΓΛΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Θ. ΜΑΜΑΚΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ

Δείτε τί αναφέρουν σε επιστολή διαμαρτυρίας

Οι σύλλογοι των καθηγητών και των γονέων-κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο να ανταποκριθεί επιτέλους στο αίτημά μας και να πραγματοποιήσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τη συστέγαση του Πρότυπου σχολείου στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου.

Η συμπεριφορά του δημάρχου κ. Μαμάκου απέναντι στους ενδιαφερόμενους δημότες και ειδικά απέναντι στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς δείχνει αδιαφορία και έλλειψη ενσυναίσθησης. Δεν ξεχνάμε πως σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μάς χαρακτήρισε φιλοξενούμενους στο Δημαρχείο! Η ασφάλεια όμως μαθητών και εκπαιδευτικών πρέπει να αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής.

Τον καλούμε λοιπόν να ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους αν έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες και αν έχουν ελεγχθεί όλα τα ζητήματα ασφάλειας που προκύπτουν από τη συστέγαση των σχολείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ