ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

smart

Το μήνυμα που έστειλε ο Ρίζος Μαρούδας σε ομιλία του στα Φάρσαλα

Ο Ρίζος Μαρούδας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτοί που παριστάνουν τους φίλους των αγροτών είναι οι ίδιοι που όταν κυβερνάνε τσακίζουν τους αγρότες στηρίζοντας την ΕΕ και την Κοινή Αγροτική Πολιτική που ερήμωσε τα χωριά μας» τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας μιλώντας στα Φάρσαλα.

Σημείωσε πως «το ΚΚΕ ήταν και θα είναι εδώ και η ενίσχυση του ΚΚΕ θα ανησυχήσει το σύστημα που θέλει η αγανάκτηση να οδηγηθεί σε ανώδυνες λύσεις» πρόσθεσε ότι «ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει δυνάμωμα των αγώνων για καλύτερη ζωή που κυβερνήσεις και ΕΕ την αντιμετωπίζουν σαν κόστος» και κάλεσε τους αγρότες «που δίνουν αγώνα επιβίωσης να τιμωρήσουν στην κάλπη την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν όπως επίσης τον Κ. Βελόπουλο που ο ευρωβουλευτής του ψήφισε την ΚΑΠ και τον Ζ. Κωσνταντοπούλου που στήριζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ως πρόεδρος της Βουλής».

smart

Και αναφέρθηκε στην δύναμη του οργανωμένου αγώνα όπως αποδείχθηκε ξανά μετά πολυήμερα μπλόκα που έστησαν οι αγρότες σε όλη τη χώρα. Σημείωσε ότι αρχικά η κυβέρνηση μιλούσε για υποκινούμενους από το ΚΚΕ αγρότες και στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έχουν δίκιο οι αγρότες. «Ηταν μια πολιτική ήττα της κυβέρνησης» τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας επισημαίνοντας ότι οι αγρότες με τον αγώνας τους επί χρόνια είχαν ορισμένες κατακτήσεις αλλά και ότι απέτρεψαν μέτρα σε βάρος τους.

Εδικά για την περιοχή των Φαρσάλων τόνισε ότι καρκινοβατεί επί χρόνια το αναγκαίο φράγμα της Σκοπιάς και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος νέας πλημμύρας σε μια δυνατή βροχή. Ακόμα, σημείωσε, δεν έχει φτιαχτεί ο δρόμος που συνδέει τα Φάρσαλα με την Λάρισα διότι τις κυβερνήσεις και την ΕΕ τους ενδιαφέρουν τα έργα που βγάζουν κέρδος ή θέτουν σε προτεραιότητα τις στρατιωτικές αποστολές που κοστίζουν εκατομμύρια στο λαό όπως η αποστολή της φρεγάτας «Υδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα για τα συμφέροντα των εφοπλιστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ