ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σαφέστατο μήνυμα ενάντια στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και καταδίκης της Ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα και τη Ράφα στέλνει η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου, που ανάρτησε στην πρόσοψη του δημαρχείου την Παλαιστινιακή σημεία, σύμβολο αγώνων και αντίστασης στην επιθετική πολιτική του Ισραήλ και των συμμάχων του.

Σε μια εποχή που η διεθνής κοινή γνώμη ξεσηκώνεται ζητώντας να σταματήσει η γενοκτονία, η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου πήρε σαφή θέση.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής ανέφερε:

«Οι εικόνες των δεκάδων χιλιάδων νεκρών παιδιών στην Λωρίδα της Γάζας είναι εικόνες που συγκλονίζουν όλο τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώνεται σε όλο τον πλανήτη για να σταματήσει η γενοκτονία από το Ισραήλ. Ευθύνες έχουν και η τωρινή ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις προηγούμενες και τα κόμματα που έχουν ψηφίσει και έχουν υπερθεματίσει υπέρ της εμπλοκής της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που στηρίζουν και ενισχύουν τη δολοφονική μηχανή της κυβέρνησης του Ισραήλ.

Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι εξεγείρονται, με όλους όσοι διεκδικούν να σταματήσει η γενοκτονία, να αποσυρθούν άμεσα οι Ισραηλινές δυνάμεις από την Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη και να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Γι αυτό το λόγο η Παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Τυρνάβου, ώστε και από εδώ να σταλεί ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ