ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με φορείς της επαρχίας Φαρσάλων, ο Θεσσαλός αγρότης με καταγωγή από τα Φάρσαλα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Σωκράτης Αλειφτήρας, είχε έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα μέλη του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Φαρσάλων.

«Η παρουσία μου εδώ μαζί σας δεν είναι για μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη. Ο ρόλος σας και η προσφορά σας στην τοπική μας κοινωνία και οικονομία είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες συμβάλλεται καθημερινά στην λειτουργία της αγοράς των Φαρσάλων κρατώντας ζωντανό όλο το εμπορικό και επιχειρηματικό κομμάτι της επαρχίας μας.

Ζω εδώ μαζί σας στην πόλη των Φαρσάλων και στηρίζω εμπράκτως όλες τις επιχειρήσεις του τόπου μου. Κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι μας γιατί ότι αγοράζουμε από τις Φαρσαλινές επιχειρήσεις επιστρέφει με πολλαπλάσια οφέλη στον τόπο μας. Θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε και η δική σας φωνή στην Ευρωβουλή», σημείωσε ο Φαρσαλινός υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Τις επόμενες ημέρες ο Θεσσαλός Αγρότης κ. Αλειφτήρας θα εντείνει την ελπιδοφόρα και δυναμική του προσπάθεια, για την είσοδο του στην Ευρωβουλή, με παρουσία στις πόλεις της Θεσσαλίας αλλά και στα χωριά τη Περιφέρειας, με αποκορύφωμα την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην πλατεία δημαρχείου στα Φάρσαλα, το βράδυ της 7ής Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ