ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ήταν η νικήτρια στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ανάδειξης αντιπροσώπων για το σ21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ αφού αναδείχθηκε 1η δύναμη με ποσοστό 43% που της εξασφαλίζει 4 αντιπροσώπους για το συνέδριο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας στην ΕΛΜΕ Λάρισας τη χαρακτηρίζει η μεγάλη αποχή φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Οι αντιπρόσωποι

Από τη ΔΑΚΕ εκλέγονται οι: Καρκαλής Νικόλαος, Τζιατζιάς Μιχάλης, Φούντας Αθανάσιος και Μπατσίλα Δάφνη. Από την Αγωνιστική Παρέμβαση οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κοντελές, από την ΑΣΕ ο Δημήτηρης Γερασάκης και από την ΑΔΗΚ ο Νίκος Παναγιώτου.

Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ 

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της η ΔΑΚΕ αναφέρει:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και τη ψήφο τους στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων, που θα συμμετάσχουν στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Για ακόμη μία φορά τίμησαν τη ΔΑΚΕ με τη ψήφο τους και ανέδειξαν την παράταξή μας πρώτη δύναμη με ποσοστό 43%.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η εκλογή τεσσάρων αντιπροσώπων από την παράταξη μας, την ομάδα που ξέρει να πορεύεται συλλογικά, χωρίς προσωπικούς τακτικισμούς, πελατειακές στρατηγικές και κομματικές εξαρτήσεις, είναι για εμάς τεράστια επιτυχία.

Εκλαμβάνουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ως αναγνώριση υπεύθυνης στάσης και αφετηρία ακόμη πιο αποτελεσματικής εκπροσώπησης του κλάδου στο 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ».

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ