ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ

Δήλωσή στήριξης στο κόμμα, του Δημήτρη Καστανάρα, φωτορεπόρτερ

Τη στήριξή του στο ΚΚΕ στις εκλογές της 9 Ιούνη εκφράζει ο Δημήτρης Καστανάρας, φωτορεπόρτερ, σε δήλωσή του στην οποία αναφέρει:
«Στις 9 του Ιούνη πηγαίνουμε να ψηφίσουμε για την ευρωβουλή και το βασικό μας κριτήριο δεν μπορεί να είναι άλλο πέρα από “την επόμενη μέρα”.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν αντιμετωπίζει τη ζωή και τις ανάγκες του λαού ως “κόστος”.
Είναι το κόμμα που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός να ζήσουν με βάση τις δυνατότητες της εποχής και τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση.

Μόνο με πιο ισχυρό ΚΚΕ μπορούν οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν αυξήσεις στους χαμηλούς μισθούς και στις συντάξεις ψίχουλα την ώρα που οι τιμές στα βασικά αγαθά έχουν αυξηθεί μέχρι και εκατό τις εκατό. Μόνο με πιο ισχυρό ΚΚΕ μπορούν οι εργαζόμενοι να σταματήσουν τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Το λευκό και η αποχή δεν είναι η λύση.

Ο ελληνικός λαός που δηλώνει ότι θέλει να αποδοκιμάσει τις πολιτικές της ΕΕ έχει ευτυχώς επιλογή: Το ΚΚΕ.
Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους αυτούς που καταλαβαίνουν την ανάγκη να βγει ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ, επειδή έτσι θα είναι πιο δυνατός ο λαός. Απευθύνομαι σ’ όλους αυτούς που πρόσφατα στις εθνικές εκλογές έκαναν το βήμα και στήριξαν το ΚΚΕ και σήμερα αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι από την επιλογή τους.

Απευθύνομαι στους χιλιάδες που συμπορεύονται με το ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας, στους μεγάλους αγώνες σε κινητοποιήσεις για σοβαρά ζητήματα στα σχολεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια, στους αγώνες για αποζημιώσεις και πλήρη αποκατάσταση από τις πλημμύρες και τις άλλες καταστροφές. Απευθύνομαι σε όλους εσάς ώστε με την ψήφο σας να φτάσει το ΚΚΕ ακόμη πιο ψηλά ώστε να σταλθεί πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης με πιο δυνατό ΚΚΕ.

Ο λαός μπορεί και πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ