Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Χαιρετισμό στο σημερινό συμπόσιο χορευτικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στον Αμπελώνα απηύθυνε ο δήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη πόλη του Αμπελώνα καλώς ήρθατε στον Δήμο μας. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να βρίσκομαι σήμερα στο
20ο συμπόσιο χορευτικών ομάδων. Πρόκειται για μια ξεχωριστή παραδοσιακή γιορτή μουσικης και χορού. Είναι ένας θεσμός που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των μελών των Χορευτικών Συγκροτημάτων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ελλάδας.

Διοργανωτής του Συμποσίου είναι η Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «ο Αμπελώνας», ένας σύλλογος με πλούσια δραστηριότητα που και στο παρελθόν έχει οργανώσει με επιτυχία σημαντικές εκδηλώσεις.

Ως Δημοτική Αρχή μιλάμε με πράξεις και φαίνεται από τους πρώτους μήνες το ότι στεκόμαστε στο πλευρό των συλλόγων μας και έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί δίπλα στους συλλόγους μας.

Στόχος που τον επιτυγχάνουμε είναι η στήριξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού και φαίνεται από τα έργα μας.

Το επόμενο διάστημα αφού πραγματοποιήσουμε την συντήρηση των σχολικών μονάδων και των αθλητικών εγκαταστατών του Δήμου μας, θέτουμε ως στόχο όλοι οι σύλλογοι να έχουν χώρο και στέγη. Θα τα καταφέρουμε μαζί.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ