ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Σ. ΑΛΕΙΦΤΗΡΑΣ

Συνεχίζοντας τις επαφές του και εντείνοντας τον προεκλογικό του αγώνα ο Θεσσαλός αγρότης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Σωκράτης Αλειφτήρας, είχε συναντήσεις με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες των νομών Λάρισας και Καρδίτσας.

Με την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα. Μαρία Γαλλιού να τον υποδέχεται στο γραφείο της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και να ακολουθεί μια εκτενή συζήτηση για όλα τα προβλήματα της πληγωμένης από τις κακοκαιρίες περιοχής μας.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας τέθηκαν επί τάπητος ουσιαστικά προβλήματα της περιφερειακής ενότητας Λάρισας όπως η αποκατάσταση υποδομών στον πληγέντα μας Νομό.

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Τέλιο συναντήθηκε επίσης στο γραφείο του στην Καρδίτσα ο Θεσσαλός αγρότης Σωκράτης Αλειφτήρας. Εκτενή αναφορά έγινε στα προβλήματα των αγροτών του Νομού Καρδίτσας καθώς και στις καθυστερήσεις πληρωμών των αγροτών σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.

Η συνέχεια για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας κ. Σωκράτη Αλειφτήρα περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις στα αστικά κέντρα της Θεσσαλίας με αποκορύφωμα την κεντρική πολιτική ομιλία του στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ