Ο Γ. Μανώλης για τις 3 Γαλάζιες Σημαίες στο Δήμο Τεμπών

Δείτε τί αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΕΠΦ οι μόνες παραλίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας που βραβεύτηκαν φέτος με 3 Γαλάζιες Σημαίες, είναι του Δήμου Τεμπών.

Φέτος, βραβεύτηκαν, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και της αρμόδιας υπηρεσίας και με προσωπικό ενδιαφέρον τόσο του Δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη, όσο και του Αντιδημάρχου υπεύθυνου παραλίας κ. Γιώργο Νικολάου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Γκατζόγια όσες παραλίες είχαν βραβευτεί και πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν στη παραλία του δήμου Τεμπών, Νέα Μεσάγγαλα 1, Νέα Μεσάγγαλα 2 και Νέα Μεσάγγαλα 3.

Η βράβευση των ακτών από το θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας έχει να κάνει με την οργάνωση της ακτής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και την ποιότητα των νερών κολύμβησης. Η ποιότητα των νερών κολύμβησης στην παραλία του Δήμου Τεμπών παρακολουθείται από διαπιστευμένο εργαστήριο και τα αποτελέσματα τους πιστοποιούν ότι ο Δήμος Τεμπών διαθέτει καθαρές ακτές. Επιπλέον, ο Δήμος Τεμπών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προχωράει στη διαδικασία πρόσληψης ναυαγοσωστών για την ασφάλεια των λουομένων.

«Πλέον, ο Δήμος Τεμπών αναδεικνύεται αναμφίβολα ο Δήμος με τις πιο καλά οργανωμένες παραλίες στο Νομό Λάρισας. Οι Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίσουν σύντομα στην παραλία μας, η οποία και φέτος θα υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου μας για να τις απολαύσουν», δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

«Οι πιστοποιημένες με γαλάζια σημαία παραλίες αποτελούν για τους επισκέπτες και τους τουρίστες σημείο αναφοράς για την επιλογή του τόπου τον οποίον θα επισκεφτούν. Η πιστοποίηση και για φέτος τριών γαλάζιων σημαιών μας γεμίζει ικανοποίηση. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν και εργάζονται για το αποτέλεσμα και δεσμεύομαι πως η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ