Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο οι Κορασίδες της ομάδας ανσάμπλ, του Γ.Σ Νίκη Λάρισας-ρυθμική γυμναστική

Με την άριστη και δυναμική εμφάνιση τους στο πρόγραμμα με 5 στεφάνια, τα κορίτσια της ομάδας ανσάμπλ, του Γ.Σ Νίκη Λάρισας-ρυθμική γυμναστική κέρδισαν το χειροκρότημα και το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γ κατηγορίας ατομικού και ensemble, που έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο στις 16-19 Μαΐου.

Οι πρωταθλήτριες Μπανταβάνη Φανή 2012, Κτιστάκη Ιωάννα 2012, Γεωργούλα Νικολέτα 2012, Σαρασέλι Σελίνα 2012, Τζινάκου Άντζελα 2012 και Κύρκου Γεωργία 2012 απέδειξαν για άλλη μια χρονιά πως με επιμονή και με σκληρή δουλειά δίπλα στους έμπειρους προπονητές της «Νίκης» μπορούν να κατακτήσουν ολοένα υψηλότερους στόχους.

Σε αυτή την απαιτητική και δύσκολη από πολλές απόψεις διοργάνωση έδωσε το παρόν και η αθλήτρια μας Σοφολόγη Ζωή-2011 που ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στη 13η στο σύνθετο πλησιάζοντας στις 8αδες στην κατάταξη των οργάνων.

Η διοίκηση συγχαίρει τους προπονητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά καθώς και τους γονείς για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο και στα παιδιά τους.

Θέτοντας νέους στόχους ακόμη πιο υψηλούς η ομάδα της Νίκης συνεχίζει με επαγγελματισμό και όραμα να φέρνει την πόλη στο αγωνιστικό προσκήνιο της ρυθμικής γυμναστικής στη χώρα, κάνοντας την Λάρισα υπολογίσιμη δύναμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ