Μ. Κεφαλογιάννης: Στην Ευρώπη είμαστε πρωταθλητές

Δείτε τί αναφέρει σε κείμενό του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 9ης Ιουνίου

50 χρόνια Δημοκρατίας, 50 χρόνια Νέας Δημοκρατίας, 50 χρόνια προσφοράς στην Πατρίδα μας και στους ανθρώπους της.
Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία. Στη μεγάλη Λαϊκή Παράταξη της Κεντροδεξιάς. Που πάντα βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τις Αρχές και τις Αξίες μας. Για τον ιδρυτή μας Κωνσταντίνο Καραμανλή που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και με την κορυφαία στρατηγική του επιλογή την έκανε ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω από το πρόσκαιρο κομματικό συμφέρον το διαχρονικό συμφέρον της Πατρίδας μας.
Που πιστεύει βαθιά στη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Που υπηρετεί τον άνθρωπο και πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία. Που εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.

Είμαστε η μεγάλη Λαϊκή Παράταξη που πιστεύει στην Ισότητα και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Που δεν την χαρίζουμε στις ιδεοληψίες της Αριστερός.
Είμαστε η Παράταξη που με σοβαρότητα αντιστέκεται στο λαϊκισμό.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία. Που την υπηρετούμε με συνέχεια και συνέπεια. Για το καλό της ελληνικής κοινωνίας.
Είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε τη Νέα Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Πατρίδα μας επάξια στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη είμαστε πρωταγωνιστές.

Προασπίζουμε τις πάγιες εθνικές θέσεις της χώρας, εκπροσωπούμε με σθένος την Ελλάδα. Με ισχυρή φωνή και σημαντικές επιτυχίες.
Είμαστε υπερήφανοι που με δικές μας πρωτοβουλίες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδίκασε και ζήτησε την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου. Που καταστήσαμε τη Συνθήκη της Λωζάννης μέρος του κοινοτικού κεκτημένου.

Που υπερασπιστήκαμε τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη, τις περιουσίες και τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

Την ευρωπαϊκή καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας για τη λύση των «δύο κρατών» στη μαρτυρική Κύπρο.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ