Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη λέει ο ιατροδικαστής – Ελεύθερος ο σύζυγός της

Ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος που είχε προσαχθεί για τον τραυματισμό της επίσης 57χρονης συζύγου του το βράδυ της Δευτέρας, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έρευνα του ιατροδικαστή αναφέρει πως η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Νίκαια: Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως κατήγγειλε δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον άνδρα της στη Νίκαια.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, εντοπίζοντας την 57χρονη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, έχοντας όμως τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει υποδείξει τον άνδρα της ως δράστη. Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον δράστη να έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσαχθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022, τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά στις 27 Απριλίου, όπου πάλι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

«Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η αστυνομία (…) Πολλές φορές η αστυνομία ερχόταν. Η τελευταία φορά που ήρθε πριν μια βδομάδα (…) Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει (…)» είπε γείτονας σε δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ