Σωκράτης Αλειφτήρας: Πρέπει να εκλέξουμε αγρότη ευρωβουλευτή για το καλό του τόπου μας

Δείτε ποιος είναι ο αγρότης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας θα είναι στις εκλογές της 9ης Ιουνίου ο αγρότης με σπουδές κοινωνιολογίας από τα Φάρσαλα Σωκράτης Αλειφτήρας ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση της προέδρου του κόμματος Ζ. Κωνσταντοπούλου και χωρίς να είναι πολιτικός θα είναι υποψήφιος με στόχο να υπάρχει μία ισχυρή φωνή υπέρ των αγροτών στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο ίδιος συστήνεται στους αναγνώστες του paidis.com λέγοντας τα εξής:

Ονομάζομαι Σωκράτης Αλειφτήρας και γεννήθηκα το 1980.
Σπούδασα κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο Κρήτης και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων το 2004 ασχολούμαι αποκλειστικά με το επάγγελμα του αγρότη.

Συμμετέχω σε όλες κινητοποιήσεις αγροτών και από το 2019 έχω θεσμικό ρόλο καθώς κατέχω την θέση του εκπροσώπου τύπου της Ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων νομού Λάρισας και είμαι μέλος της Γραμματείας της πανελλαδικής των μπλόκων».

Παράλληλα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το ναι και να είναι υποψήφιος:

«Αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος ευρωβουλευτής με την πλεύση ελευθερίας καθώς θεωρώ ότι η κυρία Κωσταντοπούλου ήταν πάντα δίπλα σε αγροτικές κινητοποιήσεις και στήριζε αιτήματα αγροτών και κτηνοτρόφων

Είμαστε μέλος μιας κοινότητας της ευρωπαϊκής κοινότητας και κάθε απόφαση που λαμβάνεται στα εθνικά κοινοβούλια πρώτα είχε συζητηθεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και σε ευρωπαϊκές επιτροπές.
Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στον αγροτικό τομέα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και πιστεύω ότι μπορώ επάξια να αντιπροσωπεύσω αγρότες και κτηνοτρόφους στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να προσπαθήσω για την επίλυση αυτών των προβλημάτων».

Κλείνοντας αναφέρει τα εξής:

«Δεν είμαι πολιτικός είμαι ένας από σας δεν κοίταξα ποτέ ούτε αριστερά ούτε δεξιά κοιτάω πάντα μπροστά και ζητώ να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας έτσι ώστε να καταφέρουμε να εκλέξουμε αγρότη ευρωβουλευτή και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο του τόπου μας και της πατρίδας μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ